Zjednodušte si život a dopřejte si při vaření víc svobody. S novým odsavačem ve varné desce Gorenje Omniflex

Už žádné kompromisy, žádné boule. Jen spoustu místa nad hlavou a velkorysý prostor pro hrnce, pánve, suroviny a zábavu v kuchyni. S varnou deskou Gorenje Omniflex HET949BSC už nemusíte řešit otázku, kam v kuchyni umístit odsavač par. Celou dobu bude decentně ukrytý ve varné desce, aby se jako mávnutím kouzelného proutku kdykoliv postaral o svěží vzduch. Tento elegantní kombinovaný spotřebič v minimalistickém designu ukrývá vedle odsavače i spoustu technologií a automatických funkcí pro jednodušší život. V kuchyni si vychutnáte skutečný pocit svobody a kreativity.

Zjednodušte si život a dopřejte si při vaření víc svobody. S novým odsavačem ve varné desce Gorenje Omniflex

Nová indukční varná deska Gorenje Omniflex HET949BSC se zabudovaným odsavačem přepisuje pravidla navrhování kuchyňského prostoru. Můžete ji totiž umístit přesně podle své potřeby. Na kuchyňský ostrůvek, kde se postará o zážitkové vaření, nebo kamkoliv v kuchyňské sestavě. A to i na místo, které nemusí být vázané na vnější odtah do komína – varná deska funguje i v recirkulačním režimu. A díky úzké konstrukci odsávacího systému jde vnitřní prostor skříňky využít dokonce i pro zásuvky pod varnou deskou.

Vytvoříte tak kuchyňský prostor, kterému nebude dominovat objemný odsavač par. A jako výhodu navíc i volné místo nad hlavou. Jednou provždy se zbavíte šrámů a boulí na čele, za které může prudký pohyb při vaření a přehlédnutí ostré hrany závěsné nebo komínové digestoře.

Zjednodušte si život a dopřejte si při vaření víc svobody. S novým odsavačem ve varné desce Gorenje Omniflex

Získáte i velkorysý prostor pro svoje kulinářské umění. Indukční varná deska o velkorysé šířce 83 cm má čtyři varné zóny s výkonnými osmiúhelníkovými induktory, které jde funkcí AreaFlex svisle spojit do velkých varných zón s rovnoměrným ohřevem v celé ploše. Budete tak mít spoustu místa pro vaření nebo grilování jídla v nádobí jakéhokoliv tvaru a velikosti, včetně grilovacích tálů.

Ruce vám uvolní praktické funkce, jako je automatické rozpouštění choulostivých potravin nebo super rychlý var velkého množství vody. A deska vám sama pomůže hlídat čas – odpočítávání jde nastavit až na 99 minut. Pokud ze zkušenosti znáte optimální délku vaření pro konkrétní pokrm, můžete nastavit časovač, který varnou desku automaticky vypne po uplynutí nastavené doby. Pípnutí signalizuje, že je jídlo hotové. Dopředu můžete nastavit nejen čas vaření, ale i pročišťování vzduchu, a věnovat se dál už jen tomu, co je pro vás důležité.

Varná deska vám dá dokonce sama vědět, kdy je čas vyčistit tukový filtr. Případně regenerovat uhlíkový filtr při recirkulaci. „Filtr není třeba vyměňovat za nový, ale stačí jej zhruba každé 2-3 měsíce regenerovat v troubě při 250 °C po dobu jedné hodiny,“ vysvětluje Jana Neuszerová, odbornice Gorenje.

Zjednodušte si život a dopřejte si při vaření víc svobody. S novým odsavačem ve varné desce Gorenje Omniflex

S tolika vymoženostmi platí to, co doma možná také slýcháváte často – ono „se to“ udělá tak nějak samo, s automatickými funkcemi uvaříte dobroty snadněji a o čistý vzduch se nemusíte vůbec starat.

Filtr proti mastnotám je osazený ve varné desce shora, kde je dobře přístupný, a dá se mýt v myčce nádobí. Dobře přístupná, tentokrát zespodu varné desky, je i nádobka o objemu 400 ml pro zachycování kondenzátu a tekutin. Takže i údržba je opravdu snadná. Sací výkon dosahuje při funkci PowerBoost a napojení na odtahové potrubí až úctyhodných 700 m3/min. při maximální hladině hluku 66 dB.

Minimalistický design spotřebiče s dokonale hladkým, černým leštěným povrchem
lahodí oku, bezrámečkové provedení umožňuje zasadit desku do roviny s pracovní deskou. Celá plocha se tak snadněji udržuje v čistotě a ještě podtrhuje designovou dokonalost celého prostoru.

Zjednodušte si život a dopřejte si při vaření víc svobody. S novým odsavačem ve varné desce Gorenje Omniflex

Tip: Nová indukční deska s odsavačem Gorenje Omniflex

S novou indukční varnou deskou Gorenje Omniflex HET949BSC se zabudovaným odsavačem par získáte spoustu místa nad hlavou i velkorysý prostor vaření. Deska o šířce 83 cm má čtyři varné zóny, z nich jde vždy dvě za sebou spojit funkcí AreaFlex do velkých varných zón pro rovnoměrné vaření nebo grilování jídla ve větších nádobách. Ke komfortu přispívá i funkce pro šetrné rozpouštění nebo velmi rychlý ohřev, ovládání času varu i odsávání, dětský zámek a ochrana proti přehřátí. Sací výkon dosahuje při funkci PowerBoost a napojení na odtahové potrubí až 700 m3/min. při maximální hladině hluku 66 dB. Alternativně lze odsavač využít v recirkulačním režimu. Deska s odsavačem stojí 49 990 Kč.

Více informací: cz.gorenje.com.

Zdroj foto: GORENJE

Související příspěvky